Tuesday, November 18, 2014

ZIDNE NOVINE/WALL DISPLAYS: Nova edicija EROS I POLIS/ Maja Čuljak i Bojan Krištofić


 


Nova edicija Zidnih novina Bacača sjenki osvanula je na već dobro znanih osam lokacija u Zagrebu na kojima su se nekada nalazili Kinotekini sandučići.
Autori Maja Čuljak i Bojan Krištofić bacili su se na izazovnu i provokativnu, vječnu temu erotike i seksualnosti koju su tražili po ulicama, trgovima, parkovima i ostalim javnim prostorima grada Zagreba. Homo i hetero, popularno i elitno, bijedno i luksuzno, sakralno, profano, ulično, šumovito... Poetičnost erosa i polisa u obzir uzima sve, te grafički obrađuje usmena i literarna sjećanja o mjestima ljubavi u Zagrebu.
 

Tako će erotika i seks iz naših kaslića grijati jesenske dane počevši s otvorenjem Eros i polis edicije Zidnih novina na Britancu u utorak, 18. studenoga 2014 u 21 sati. Zagrijavanje se nastavlja u Pepermintu gdje ćete Bojana i Maju te ekipu Bacača moći suočiti sa svojim (seksualnim) željama i pozdravima. Tu ćete kao DJ-a sresti i Marija Kovača čije eros playliste zagrebački polis najviše voli, Sex on the Beach na akciji i mnogo dobre zabave i veselja. A kako Mario voli kviz, njegova će vam ekipa postaviti interesantna pitanja, a vi ćete svojim odgovorima moći nešto i osvojiti. Glavna nagrada vođi kvizaškog teama je mjesec dana tečaja S-faktora kod Ines Cokarić, a utješne paketiće osmislile su cure iz shopa Positive Vibrations LIngerie and Love Toys.
 
Zainteresirani se za popis mogu javiti na e-mail adresu zaanjupletikosa@gmail.com. Upad u Pepermint kreće od 21.00, a beskrajnu zabavu omogućuju vam Mario Kovač i Sex on the Beach.



 _______________________________________________________

No comments: