Wednesday, May 28, 2014

FROOOM 2014 - prva najava

Ovo ljeto djeca mogu saznati što se događa na ekranu i iza njega

Bacači sjenki i ove godine organiziraju edukativne radionice o filmu za djecu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Četiri jednotjedne radionice za djeci i mlade od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. 2014., u zagrebačkom kinu Tuškanac i Centru za likovni odgoj, radnim danom od 9 do 15 sati.

Za naše najmlađe Frooom 2014. radionice su zabavan i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti! Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak (glumica i dramska edukatorica), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetniko), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Ana Grlić (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica) i drugi.

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok i napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.

Cijena tjedne radionice za sudionike/ice koji se prijavljuju do 10.06.2014 iznosi 650 kuna, a nakon tog termina 750 kuna.

Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video!
Napravi kratak video (do 3minute) kojim objašnjavaš zašto voliš film, stavi ga na našu Facebook stranicu (Frooom2013) ili ga pošalji na frooom2014@gmail.com (koristi stranicu https://www.wetransfer.com/) i sudjeluj na radionici ovog ljeta u Zagrebu – BESPLATNO!


________________________________

No comments: