Wednesday, November 26, 2014

AUDICIJA ZA PROJEKT „BRUJANJE GRADA/URBAN HUM“

TKO: MULTIMEDIJALNA UMJETNIČKA ORGANIZACIJA BACAČI SJENKI

ŠTO: AUDICIJA ZA PROJEKT „BRUJANJE GRADA/URBAN HUM“

GDJE: Multimedijalni institut (net.kulturni klub MaMa)
              Preradovićeva 18, Zagreb
KADA: 27.10.2014./ ponedjeljak od 10 do 16 h
            28.10.2014./ utorak od 10 do 16 h












OPIS PROJEKTA:Brujanje grada“ je novi intermedijalni izvedbeni projekt Bacača Sjenki, a radi se o predstavi koja predstavlja hibridno kazališno-antropološko-urbanističko i sociološko istraživanje javnih prostora grada Zagreba i ideje prostora kao kontejnera vremena. Izvedba se nazire i sluti u obliku performativnog predavanja s elementima kazališta, plesa, mjuzikla, stand-up-a. Želja projekta „Urban Hum“ je da stvori nove moguće urbane legende Zagreba, kao i da ukaže na moguće povijesne razvojne kontinuitete ili diskontinuitete pojedinih lokacija te da postane moguća alatka arhitektima, urbanistima, povjesničarima i promišljateljima grada za planiranje i stvaranje.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI: performeri, glumci, glazbenici, plesači, novomedijski umjetnici, urbani antropolozi, sociolozi, povjesničari i povjesničari umjetnosti, kao i arhitekti, urbanisti, filmski i likovni umjetnici i teoretičari. Naš popis bi možda mogao biti i duži, ali nadamo se da će se u njemu prepoznati oni koji se žele zabaviti, koji žele neumorno istraživati (sebe, druge i grad oko nas), kojima je draga forenzika u umjetnosti i izvedbi i koji se ne boje ispasti glupi, smiješni ili nespretni.

PRIJAVE: na mail bacaci.sjenki@gmail.com radi što bolje koordinacije audicije i kako bi izbjegli čekanja (naime svaki prijavljeni/a ima najmanje 15 minuta prostora da pokaže što zna i što ga zanima)
Ukoliko imate pitanja i zanima vas više o projektu svoje upite možete slati na: bacaci.sjenki@gmail.com ili zovite na 01/464 02 62 (petak, 24. 10. 2014. od 11 do 14h)

Vidimo se!

FB stranica

_______________________________________________________

No comments: