Wednesday, June 4, 2014

FROOOM (interdisciplinarna filmska radionica) na ANIMAFESTU

Na Frooom filmskim radionicama za djecu i ovo ljeto djeca mogu saznati što se događa na ekranu i iza njega!

Ovu subotu, 7.6.2014, priprema posebno druženje uz Animafest na platou Kina Tuškanac! Klinci će imati priliku naučiti sve tajne stop animacije, napraviti kratki film na temu Savršenog grada, družiti se sa Frooomovcima i to sve u čarobnom ambijentu Tuškanca!
Pridružite nam se u subotu od 9h do 11h i povedite naše najmlađe na radionicu stop animacije uz umjetnika Mihaela Gibu!


Bacači sjenki po treću godinu za redom organiziraju edukativne radionicu za djecu o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Podsjećamo: prijave za ljetne filmske radionice za djecu još uvijek traju, a prijave do 10. 6. donose poseban popust! Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijavljuju do 10.06.2014 iznosi 650 kuna, a nakon tog termina 750 kuna.


Četiri jedno-tjedne radionice za djecu i mlade od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. 2014., u zagrebačkom kinu Tuškanac te Centru za likovni odgoj grada Zagreba, radnim danom od 9 do 15 sati.

Za naše najmlađe Frooom 2014. radionice za djecu su zabavan i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti! Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak i Nada Kovačević (glumice i dramska edukatorice), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Mila Pavičević (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica), Boris Bakal (filmski redatelj i glumac) i drugi.

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok i napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.


Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video!

Napravi kratak video (do 3minute) kojim objašnjavaš zašto voliš film, stavi ga na našu Facebook stranicu (Frooom2013)  ili ga pošalji na frooom2014@gmail.com i sudjeluj na radionici ovog ljeta u Zagrebu – BESPLATNO!

 ________________________________

 

No comments: